Related Articles

  • Ferrarikid

    is there anyway to re-jailbreak my ipod when i already have the beta1 version installed with the beta3 version without restoring it first??

    • You can use Corona but you’d be better off restoring and then using redsn0w

      • Ferrarikid

        alright, thanks bro

  • Anonymous

    is there ny fix for iphones with 4.11.08 baseband yet?

  • redsnow 0.9.9b9, 0.9.10b1, b2 and b3 doesnt work on windows xp and vista. 🙁

  • Sathyan

    Hi I tried to download the ipsw file for ios5 iphone 4… the filename is showing as iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore…. Will i be able to unlock ma iphone 4 using this software?

  • woah!! it worked on windows! 0.9.10b3, you just have to do it again. i tried it 3x. i succesfully installed cydia! tnx a lot

  • Henry

    My iphone4 currently has 5.0/4.11.08 and semitether. What step do i need to do?
    Do I need to upgrade to 5.1 before do Untether Jailbreak?

    I guess steps should be: restore->upgrade 5.1->then Jailbreak. correct?

    Many thanks in advance for your help, Brandon!

  • Henry

    My iphone4 currently has 5.0/4.11.08 and semitether. What step do i need to do?
    Do I need to upgrade to 5.1 before do Untether Jailbreak?

    I guess steps should be: restore->upgrade 5.1->then Jailbreak. correct?

    Many thanks in advance for your help, Brandon!

  • young money

    My iPhone has 5.0.1 verizon, I tried to jailbreak it so many time but it didn’t work, any ideas WHY??? in the mean time I did the jailbreak with AT&T and it went very well. PLZ HELP!!!

  • Bob_julian

    hi i jailbreaked my ipad 1 and now i want to download game’s how do i do that with cydia?

  • Anonymous

    Hows it going I have a 3gs IOS 5.0.1 baseband 6.15.00 I updated to the 5.0.1 about a week or so ago with Redsn0w 0.9.10b5 and also installed ultrasn0w but I just keep getting the searching no service logo I’ve been messing with it for a week or so now wondering if you could throw me a bone thanks for your help you can also find me on twitter as I follow you as Tom777_7 thanks again hope to hear from you

  • Anonymous

    Hows it going I have a 3gs IOS 5.0.1 baseband 6.15.00 I updated to the 5.0.1 about a week or so ago with Redsn0w 0.9.10b5 and also installed ultrasn0w but I just keep getting the searching no service logo I’ve been messing with it for a week or so now wondering if you could throw me a bone thanks for your help you can also find me on twitter as I follow you as Tom777_7 thanks again hope to hear from you

© Copyright 2011 - 2017 - DailyiFix | All Rights Reserved